top of page
20191019-EvangelischCollege-Apeldoorn-32%20(Pieter%20Groenheide)_edited.jpg

Over mij

Ik help professionals om gelukkig te zijn in hun werk door een loopbaantraject op maat.

Mensen helpen met alleen maar een paar testjes en wat open deuren intrappen is niet mijn ding. Als christen geloof ik dat ieder mens geschapen is met unieke talenten. Die wil ik je helpen ontdekken, ik loop graag een stukje met je mee in je loopbaan.

Mijn verhaal

Zelf heb ik ook jarenlang geworsteld met het ontdekken van mijn eigen kwaliteiten en mijn drijfveren. Uiteindelijk heb ik door vallen en opstaan mijn weg gevonden. Ik weet nu veel beter wat ik wil, en doe datgene wat ik doe met veel plezier.

 

​​Speciaal voor die mensen die ook worstelen met hun loopbaanvragen heb ik de Loopbaan Route ontwikkeld. Mensen die een stap dieper durven en kunnen gaan in het nadenken over zichzelf. En die het leven zien als een samenhangend geheel, in plaats van alleen maar het stukje werk.

 

Wat andere deelnemers vonden van het programma:

 

Wat andere deelnemers vonden van het programma:

 

“Pieter heeft me helpen ontdekken waar ik heen wil en welke stappen ik moet nemen om er te komen. Pieter kan goed luisteren en durft kritische vragen te stellen. Hij geeft je de ruimte en handvaten om zelf te ontdekken. Ik kijk terug op een fijn en succesvol loopbaantraject!”

- Gerlinde Schouten, 25 jaar, student.


 

“Pieter heeft me uit mijn hoofd weten te halen. Ik was vastgelopen in wat ik wilde doen en het lukte me maar niet de volgende stap voor mijn bedrijf helder te krijgen. In de drie maanden dat we dit traject hebben doorlopen heb ik eindelijk weer kunnen prioriteren wat ik belangrijk vind. Al voor de laatste sessie had ik mijn eerste acties uitgevoerd.”

- Michel Authier, 31 jaar, ondernemer.

 

 

"Ik heb Pieter leren kennen als een fijn persoon die oprecht geïnteresseerd in mij was. Hij stelde goede vragen en geeft leuke opdrachten mee die je zelf kan doen. Hij koppelt theorie makkelijk aan de praktijk. Het loopbaantraject heeft mij veel opgeleverd. Ik weet waar ik sta en waar ik naar toe wil, met alle tussenstapjes.
Deze loopbaancoach is een echte aanrader. Waar je ook staat in je professionele en persoonlijk leven."


- Leandro, hulpverlener

Contact

06 - 460 95 393

  • LinkedIn Met Pieter op pad
  • LinkedIn Pieter Groenheide
  • YouTube

LinkedIn Met Pieter op pad

LinkedIn Pieter Groenheide 

Youtube

Laat hier uw bericht achter

Dank je wel!

bottom of page